VERHUUR​

       ALGEMENE VOORWAARDEN​         

VERKOOP

OLIJFBOOM PON PON / VORMSNOEI

​De Olea europaea is een groenblijvende olijfboom die langzaam groeit. Aan de Olea eruopaea zitten lange, smalle bladeren die grijsgroen van kleur zijn en deze olijfboom heeft een unieke robuuste bast. 


De olijfboom kunt u het beste plaatsen op een zonnige en warme plek, geplaatst in de volle grond is deze in principe winterhard tot circa -10/-12°C. In een pot is de kluit van de olijfboom gevoeliger voor vorst dus raden wij aan om de pot voor het inplanten aan de binnenkant te isoleren met een dikke laag tempex. Hierdoor kan de olijf in de winter buiten blijven staan. Uiteraard heeft de Olijfboom bij aanhoudende vorst bescherming nodig, dit kan eenvouig door gebruik te maken van een speciale thermohoes. 
We hebben diverse soorten en afmetingen winterbescherming in ons assortiment, u vindt deze in onze winkel. 

De bloeiperiode vindt laat in de zomer plaats. Op dat moment krijgt de olijfboom witte bloemen die in trossen verschijnen. Later zullen dit echte olijven worden. In eerst instantie kleuren die olijven groen, daarna paars.

 Bij Brabantpalm vind u "Pon Pon" gesnoeide olijfbomen in alle soorten en maten.

 Aangezien elke boom anders is en de smaken van onze klanten hierin sterk verschillen raden we u aan om op onze   kwekerij te komen kijken welke boom het beste bij u past.

 Uiteraard kunnen we u ook foto's sturen van de bomen die op dit moment op voorraad zijn met de bijbehorende   prijzen. 

 De snelste manier is via WhatsApp uiteraard, we maken dan zo snel mogelijk foto's voor u en sturen deze door.


 WhatsApp :


  • Binnen Nederland 06-29511153
  • Vanaf het buitenland +31-629511153OLIJFBOOM PON PON / VORMSNOEI